Els pacients ingressats en l'Àrea d'Hospitalització de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES) -entitat associada a La Unió- mengen a la carta des de fa unes setmanes. El centre ha implantat un nou sistema de restauració que permet oferir als usuaris una gran varietat de plats, entre els quals poden escollir en base a les seves necessitats i als paràmetres terapèutics pautats pel seu metge.
La nova carta ofereix més de 20 opcions d'entrants, segons plats i postres per al dinar i el sopar, a més dels esmorzars, adequats al màxim nombre de dietes possible, com ara la basal (normal) i de fàcil masticació, la diabètica, la triturada, l'astringent, la dieta sense greixos o la de fàcil digestió. Aquesta carta es modificarà de forma estacional per poder-la adaptar als productes de temporada i oferir, així, una alimentació més equilibrada i variada als pacients hospitalitzats.
Els plats i les dietes estan dissenyats per nutricionistes i els aliments es continuen cuinant al mateix Hospital com es feia fins ara. Aquesta innovació és fruit d'un acord entre l'Hospital i Arcasa, l'empresa responsable de la restauració al centre i associat col·laborador de La Unió.
La informació sobre aquest acord es pot ampliar a la nota de premsa adjunta.