Nou entorn, noves relacions: el cas ARCASA-apetito

Nou entorn, noves relacions: el cas ARCASA-apetito
Dijous 15/01/2015

Artur Arqués, IV Jornada Fòrum Associats Col·laboradors En segon lloc, Artur Arqués, director general d'ARCASA, va presentar el cas ARCASA-apetito, una joint venture entre ARCASA, una empresa familiar catalana que porta 30 anys al sector de la restauració per a col·lectivitats, i apetito, un gran grup empresarial alemany de primer nivell que factura més de 800 milions d'euros en volum de vendes.
 

El director general d'ARCASA va narrar com aquesta joint venture entre dues companyies aparentment molt desiguals, que estan a més de 1.500 quilòmetres de distància l'una de l'altra i que provenen d'un entorn econòmic, climàtic i cultural molt diferent, ha donat com a resultat la creació d'un producte que consisteix en blocs d'àpats cuinats i congelats que es poden emplatar directament de la caixa al plat.

Arqués va posar especial èmfasi en les dificultats econòmiques i de mercat que hi ha actualment i en la necessitat d'anar més enllà, de sortir del paradigma establert per aconseguir crear un nou model. Tal com va subratllar, el cas Arcasa-apetito és un bon exemple de com en un sector tradicional i que semblava acabat hi ha possibilitat de fer R+D i continuar avançant.  

Podeu consultar la presentació d'Artur Arqués al document adjunt.

Ens movem per les persones - Mirem al futur amb una mirada oberta

La Unió  València, 333 baixos - 08009 Barcelona (Barcelona)  Tel. 93 209 36 99
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 21/02/2025