Àrea Econòmic-financera

Àrea Econòmic-financera
Vigència de l'oferta: 29/05/2024 - 30/06/2024

Dades de l'entitat

Entitat: Tu Fundació de Suport
Centre de treball: +Tu Fundació de Suport

Perfil del lloc de treball

Lloc de treball: Àrea Econòmic-financera
Funcions i tasques principals:
  • Liderar juntament amb la directora de l’àrea, els avanços per a l'assoliment d'objectius relatius a l'àmbit econòmic de l’entitat i col·laborar de forma proactiva en els projectes transversals de la Fundació.
  • Implantar els procediments transversals de l’àrea, de comú a cord amb la direcció de l’àrea, i organitzar els diferents àmbits, assignant funcions i objectius a cadascuna de les persones que la integren.
  • Fer el seguiment de les diferents tasques assignades, garantint el compliment de les metodologies escollides , així com de les normes comptables i fiscals que corresponguin.
  • Tenir cura de la comptabilitat de l’entitat, verificant totes les despeses i ingressos que es produeixen en la seva activitat.
  • Responsabilitzar-se dels processos de tresoreria relatius a la Fundació i coordinar les intervencions de tresoreria en els usuaris.
  • Vetllar per l’economia dels usuaris, fer propostes per la millora en la gestió i per la rendibilitat de la seva economia.
  • Tenir especial cura per la qualitat del servei que és presti des de aquesta àrea als usuaris individuals de l’entitat.
  • Garantir la transparència de les dades globals de l’entitat així com la confidencialitat que correspongui en el tractament de les dades particulars dels usuaris.
  • Interlocutar amb els auditors externs i garantir el subministrament dels informes que corresponguin tant a la direcció/gerència com al propi patronat de l’entitat.
  • Assumir les funcions que assignin, addicionalment, tant la direcció de l’àrea com la gerència de la Fundació.
  • Incorporar permanentment la cultura de la millora permanent en el si de l’àrea i especialment en l’ús eficient dels recursos.
Altres dades d'interès :

Busquem una persona per coliderar l’àrea econòmic-financera amb dependència directa de la direcció d’aquesta àrea.

Orientada al treball en equip i que aporti un compromís per una gestió i control eficient dels recursos de l’entitat i els de les persones a les que li dona suport.

Compromesa amb l’organització i els seus valors, amb capacitat d’anticipació, resolutiva, eficient i discreta.

Amb experiència acreditada en liderar projectes i es valorarà el lideratge d’equips professionals dels àmbits econòmics i comptables.

Condicions econòmiques i laborals

Data d'incorporació prevista: Immediata
Jornada: Completa
Altres beneficis no monetaris:
  • Formació continua.
  • Formar part d’una sòlida i solidària entitat social, solvent i molt acreditada.

Perfil professional del candidat

Formació de base:
Grau universitari d’administració d’empreses o altres graus universitaris complementats amb màsters i cursos de post grau de l’especialitat d’empresa
Formació complementària:

En cas d'altres graus universitaris complementats amb màsters i cursos de post grau de l’especialitat d’empresa i cal experiències professionals acreditades i equivalents.

Idiomes:
Català acreditat nivell C. Es valorarà el coneixement acreditat d’altres llengües.
Ofimàtica:

Ampli coneixement a nivell d’usuari dels recursos informàtics específics de l’àmbit i una orientació clara envers la digitalització.

Altres requisits :

Competències professionals i personals orientades al treball en equip, el lideratge, l’empatia, l’humanisme i la flexibilitat compatible amb la rigorositat.

Experiència laboral:

Mínim 5 anys d’experiència en funcions similars.

Dades de contacte

Persona de contacte: Les persones interessades hauran d’enviar curriculum vitae per correu electrònic.
Correu electrònic: rrhh@mestu.org
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/06/2024