PERSONAL MÈDIC ESPECIALISTA EN DIGESTOLOGIA - Ref. 438

PERSONAL MÈDIC ESPECIALISTA EN DIGESTOLOGIA - Ref. 438
Vigència de l'oferta: 20/06/2024 - 26/07/2024

Dades de l'entitat

Entitat: Consorci Sanitari de Terrassa
Centre de treball: Hospital Universitari de Terrassa

Perfil del lloc de treball

Lloc de treball: PERSONAL MÈDIC ESPECIALISTA EN DIGESTOLOGIA
Funcions i tasques principals:

En dependència de la Direcció Assistencial del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), la persona que s’incorpori formarà part de l’equip del servei de Digestologia a l’Hospital Universitari de Terrassa.

Contribuir en les tasques assistencials que requereixi el Servei de Digestologia, com són consultes externes generals, hospitalització, endoscòpia digestiva.

Altres dades d'interès :

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST), entitat sanitària pública orientada a l’assistència integral a la ciutadania i pertanyent al Sistema Integral de Salut de Catalunya (SISCAT), que dona servei a la seva població de referència dels municipis de Terrassa, Rubí, Matadepera i Castellbisbal, fa pública aquesta oferta de treball per ocupar el lloc de treball esmentat.

Condicions econòmiques i laborals

Perfil professional del candidat

Formació de base:
Titulació superior universitària de llicenciatura o de grau universitari superior, de Medicina i Cirurgia
Especialitat: Títol de l’especialitat via MIR amb reconeixement pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, en el seu defecte l’homologació
Idiomes:
Coneixement parlat i escrit de les dues llengües oficials a Catalunya.
Altres requisits :
  • Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol altra dels estats membres de la Unió Europea, o d’estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits a la Unió Europea i ratificats per l’Estat Espanyol, els sigui aplicable la lliure circulació de persones treballadores; en els termes que aquesta es troba definida en el Tractat constitutiu de la Unió Europea.
  • En el cas de persones ciutadanes de països diferents als que formen part de la Unió Europea, hauran d’aportar el permís de treball i residència d’acord amb la normativa vigent així com la resta d’autoritzacions específiques que li afectin segons el cas.
  • Compliment al que s’estableix legalment en matèria d’incompatibilitats en el cas que presti serveis en un altre lloc de treball públic o privat (Llei 21/1987, de 26 de novembre, d’incompatibilitats de Catalunya).
  • Inscripció al Col·legi Professional de Metges de Barcelona en el moment de la seva incorporació.
  • Competències professionals:
    • Empatia
    • Priorització
    • Planificació
    • Treball en equip i col·laboració

Les persones interessades hauran de fer arribar a la Direcció de Humans i Gestió de Persones del CST per mitjà de correu electrònic tramès a l’adreça seleccio@cst.cat, indicant la Ref: MED 438 i el seu currículum vitae actualitzat, en el qual hi figuri per separat la informació relativa als següents apartats:

  • Dades personals (que incloguin adreça de correu electrònic i telèfon de contacte).
  • Mèrits acadèmics (separant formació reglada i formació complementària).
  • Mèrits professionals (activitat assistencial realitzada).
  • Mèrits científics i d’investigació (publicacions, comunicacions, treball de recerca, etc.).

A les persones candidates que siguin admeses se’ls podrà requerir en qualsevol moment de la convocatòria la presentació de documentació original o còpia autèntica.

Experiència laboral:

Experiència en ecoendoscòpia digestiva diagnòstica i terapèutica, colagiopancreatografia retrograda endoscòpica i patologia biliopancreàtica.

Dades de contacte

Persona de contacte: Les persones interessades hauran d’enviar el curriculum vitae per correu electrònic, indicant la referència MED 438
Correu electrònic: seleccio@cst.cat
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/06/2024