Vigència de l'oferta: 04/03/2025 - 16/03/2025
Dades de l'entitat
Entitat: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Centre de treball: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Població: CALELLA
Adreça postal: St Jaume 209-217
Perfil del lloc de treball
Lloc de treball: Tècnic/a Salut Pública
Funcions i tasques principals:Desenvolupar les activitats en l’àmbit de la salut pública, en matèria de protecció de la salut individual i col·lectiva, segons la normativa vigent i les directrius del coordinador de la Unitat, amb l’objectiu de gestionar el risc per a la salut en territori municipal: execució de projectes, plans d'inspecció, indicadors de seguiment de les actuacions i prescripcions tècniques destinades a garantir la innocuïtat i la salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant els agents físics, químics i biològics presents en el medi. Emetre informes i treballs tècnics per als ens locals. Impulsar accions d’educació i sensibilització en el coneixement de la protecció de la salut pública.
Les principals funcions seran:
- Execució, seguiment, avaluació i millora contínua dels projectes, programes i campanyes en matèria de protecció de la salut que li siguin assignats, d’acord amb les directrius del coordinador de la Unitat.
- Donar suport tècnic en matèria de salut pública relacionat amb l’assistència tècnica que la Unitat presta als municipis, encarregant-se de l’elaboració de la documentació tècnica i/o administrativa que se’n derivi, així com del seu seguiment si s’escau.
- Realitzar funcions d’assessorament, cooperació i enllaç amb els ens locals, d’acord amb les responsabilitats que li siguin assignades i per a l’assoliment dels objectius marcats pel coordinador de la Unitat.
- Executar els Programes de Seguretat Alimentària Municipals aprovats pels ens locals.
- Realitzar inspeccions i/o visites de control sanitari en establiments minoristes d’alimentació amb emissió d’acta i/o informe tècnic.
- Executar campanyes de classificació del risc sanitari en matèria de seguretat alimentària, amb emissió d’informe tècnic.
- Mantenir i actualitzar el cens municipal d’establiments minoristes d’alimentació.
- Emetre informes tècnics per a la inscripció en el registre municipal d’establiments minoristes d’alimentació.
- Gestió de les denúncies, queixes i/o consultes produïdes per incompliments o no adequació de les condicions higièniques i sanitàries dels establiments alimentaris, amb emissió d’acta i/o informe tècnic.
- Informació i assessorament en matèria d’higiene i seguretat alimentària als operadors econòmics, oficines tècniques i ciutadans.
- Executar campanyes de vigilància i control sanitari de les piscines d’ús públic, amb emissió d’informe tècnic.
- Executar campanyes de vigilància i control sanitari dels establiments de tatuatge, pírcing i micropigmentació, amb emissió d’informe tècnic.
- Gestionar casos d’insalubritat d’equipaments públics i llocs habitats, inclosos domicilis i indrets de titularitat privada, amb els diferents actors implicats (policia, serveis socials, serveis jurídics, empreses de neteja, desinfecció i retirada d’andròmines, etc.), amb emissió d’informe tècnic per valorar el grau de salubritat i riscos associats.
Condicions econòmiques i laborals
Tipus de contracte: Temporal d'un any de duració.
Data d'incorporació prevista: 05/05/2025
Jornada: 30 hores setmanals.
Horari/Torn: Matins de Dilluns a Divendres.
Retribució bruta anual: 29.911,25€
Perfil professional del candidat
Formació de base:
Títol de Grau o de Llicenciatura relacionats amb la branca de les ciències de la salut i/o del medi ambient i que habiliti per a l'exercici.
Formació complementària:
- Màster o Postgrau en Salut Pública.
Idiomes:
Nivell C1 de Català.
Dades de contacte
Persona de contacte: Laura / Desenvolupament de RH
Càrrec: Tècnica de Selecció
Telèfon: 937690201